2017. június 5., hétfő

Epres - Pavlova torta (Gluténmentes)


Hozzávalók:

  • 8 db tojásfehérje
  • 30 dkg kristálycukor
  • 2 evőkanál étkezési keményítő

Elkészítés:

A sütőt 120 fokra előmelegítjük. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd fokozatosan hozzáadom a 30 dkg kristálycukrot és a 2 evőkanál étkezési keményítőt. Én egy piteformában készítettem, beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem. Miután megsült, hagytam kihűlni.

Krém250 g Mascarpone, 100 g tehéntúró, 200 ml tejszín (cukrozatlan), 2 csomag vanília cukor, 3 evőkanál porcukor, eperdzsem, eper, egy citrom héja és leve.

A Pavlova torta elkészítése egyszerű, a tetejére bármilyen gyümölcsöt lehet tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése