Hozzávalók:
- 8 db tojásfehérje
- 30 dkg kristálycukor
- 2 evőkanál étkezési keményítő
Elkészítés:
A sütőt
120 fokra előmelegítjük. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd
fokozatosan hozzáadom a 30 dkg kristálycukrot és a 2 evőkanál étkezési keményítőt. Én egy piteformában készítettem,
beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem. Miután megsült, hagytam kihűlni.
Krém: 250 g Mascarpone, 100 g tehéntúró, 200 ml tejszín (cukrozatlan), 2 csomag vanília cukor, 3 evőkanál porcukor, eperdzsem, eper, egy citrom héja és leve.
A Pavlova torta elkészítése egyszerű, a tetejére
bármilyen gyümölcsöt lehet tenni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése