Hozzávalók:
Tészta:
- 8 tojásfehérje
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- fél csomag sütőpor
Krém:
- 8 tojássárgája
- 2 csomag vanilia puding
- 250g margarin
- 6 dl tej
- 1 evőkanál liszt
Teteje:
- 3 dl habtejszín
- csokoládé reszelék
Elkészítés:
- A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd belekeverem a sütőporos lisztet, és kizsírozott, kilisztezett tepsiben megsütöm 180°C – on.
- A tojássárgájából, pudingporból, lisztből, tejből és cukorból sűrű krémet főzök, majd belekeverem a margarint.
- A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre vert tejszínhabot, csokoládé reszelékkel díszítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése